قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سال گذشته ۴۲۸۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان پرداخت شد یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود + جزئیات فعال کارگری: کارفرمایان برای تبدیل وضعیت شغلی کارگران همکاری کنند واکنش شخصیت‌های اقتصادی به شهادت رییس‌جمهور مصرف گاز در ایران ۶ برابر متوسط جهانی وضعیت پرشدگی سد‌های خراسان‌رضوی و کشور + جدول (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اونس جهانی رکورد زد بورس تعطیل شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۰ واحد منزل مسکونی رایگان به مدت ۳ ماه در اختیار خانواده‌های سیل زده سپاه ۶۹ مشهد پیشرفت برقی‌سازی خط راه‌آهن مشهد-تهران صفر است | ۱۰۰ واگن مسافربری نو وارد شبکه حمل‌ونقل ریلی می‌شود نرخ میوه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول رئیس دایره بیمه کشاورزی خراسان‌رضوی: پرداخت غرامت به کشاورزان استان به‌سرعت انجام می‌شود بورس ۶۲ هزار واحد ریخت! | ۹۴ درصد نماد‌ها منفی شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مبلغ اجاره آپارتمان در منطقه راهنمایی مشهد سر به فلک کشید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت فعالیت بازار طلای مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب در سکه همچنان وجود دارد سکه به کمتر از ۴۰ میلیون تومان سقوط کرد | حباب سکه کاهشی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | ریزش بی‌ارزش (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) خبر جدید وزیر راه درباره نهضت ملی مسکن امشب یارانه واریز می‌شود (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) رکوردشکنی سود بدون ریسک اوراق اسناد خزانه اسلامی + نمودار دلیل کاهش پی‌درپی نرخ دلار چیست؟ (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) سنگ اندازی سامانه‌های متعدد دولت الکترونیک پیش پای کسب وکار‌ها 
سرخط خبرها

سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها

  • کد خبر: ۱۹۶۲۵۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها
مدتی است که لایحه بودجه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفته است. گاه عدد‌هایی از این لایحه استخراج می‌شود که دود از سر آدم بلند می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، منابع عمومی دولت رشد ۱۶.۷ درصدی پیدا کرده و به ۲۴۲۹ هزار میلیاردتومان رسیده است.

در این لایحه درآمد‌های مالیاتی با رشد ۴۹.۸درصدی پیش‌بینی شده که به رقم ۱۱۲۲ میلیارد تومان خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت تصمیم دارد بخشی زیادی از هزینه‌های خود را از این محل تامین کند.

درآمد‌های مالیاتی به چند دسته تقسیم شده‌اند که شامل درآمد از حقوق کارمندان، درآمد از خانه‌ها و ماشین‌های لوکس می‌شود. در این میان به نظر می‌رسد بخش زیادی از درآمد‌های مالیاتی از حقوق کارمندان تأمین می‌شود.

طبق لایحه بودجه سال آینده شاغلان با درآمد کمتر از ۱۰ میلیون تومان معاف از مالیات شده‌اند.

اما شاغلان با درآمد ماهانه ۱۰ تا ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باید ۱۰درصد از حقوق خود را برای مالیات پرداخت کنند یعنی به عبارتی از یک میلیون تا یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان حقوق برای مالیات کسر می‌شود.

افرادی که ماهانه حقوقی بین ۱۶ میلیون و ۸۰۰ تا ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند نیز باید ۱۵درصد معادل ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان مالیات بپردازند.

دارندگان حقوق ماهانه ۲۷ میلیون و ۶۰۰ تا ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیز باید ۲۰ درصد از حقوق خود که معادل ۵ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۸ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان است را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کنند.

افرادی هم که ماهانه بیش از ۴۸ میلیون تومان درآمد دارند نیز باید ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان که معادل ۳۰ درصد حقوقشان است را برای مالیات پرداخت کنند.

میلیاردها چقدر باید مالیات بدهند؟

به جز حقوق‌بگیران، دارندگان خودرو‌ها و خانه‌های لوکس نیز باید مالیات بدهند.

براساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ دارندگان خودرو‌های سواری که ارزش خودروی آن‌ها بیش از ۳ میلیارد تومان باشد باید سالانه یک درصد مالیات بپردازند، برای مثال اگر شخصی خودرویی ۴ میلیارد تومانی دارد باید به ازای هر میزان بیشتر از ۳ میلیارد تومان مالیات پرداخت کند که در این حالت باید ۱۰ میلیون بابت خودرو ۴میلیاردی‌اش مالیات بپردازد.

همچنین اگر شخصی زمین، ویلا، باغ و ملک شخصی داشته باشد که ارزش آن بیش از ۲۵ میلیارد تومان باشد، باید به هر میزان که ارزش ملکش بیشتر از این مقدار باشد را به صورت دو در هزار مالیات بدهد. برای مثال اگر شخصی ملکی ۳۰ میلیارد تومانی داشته باشد باید ۱۰ میلیون تومان بابت آن مالیات پرداخت کند.

راننده‌ها هم باید مالیات بدهند

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۳ قرار است از تمامی وسایل نقلیه که در بزرگراه‌های شریانی تردد می‌کنند بر مبنای میزان پیمایش به ازای هر کیلومتر و بر اساس نوع خودرو با تصویب هیئت وزیران عوارض دریافت خواهد شد.

این مالیات به حساب سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نزد خزانه‌داری کل کشور واریز تا در قالب بودجه سالانه، پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور صرف توسعه، بهسازی، نگهداری ایمن‌سازی و هوشمندسازی جاده‌های کشور شود. 

صدور مفاصاحساب جرائم رانندگی موکول به تسویه این عوارض است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->